درباره خواص عناب خشک Options
درباره خواص عناب خشک Options
Blog Article
با زیرنظر گرفتن موشهای صحرایی پس از مصرف عصاره عناب، پژوهشگران متوجه افزایش سلولهای ایمنی معروف به سلولهای نابودگر طبیعی شدند. این سلولها قدرت نابودسازی سلولهای مهاجم را داشتند.
مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکالها): عناب به صورت اعجابآوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیتهای خاص زیستی دارند (فیتونوترینتهای زیست فعال) است و فعالیت آنتیاکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان میدهد.
این ماده غذایی به دلیل دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر یک منبع مغذی برای سلامت استخوانهاست.
همچنین ورزشکاران میتوانند قبل از فعالیتهای سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کمآبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.
علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک میکند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماریهای کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگهای کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.
عناب خشک میتواند به کاهش خطر سرطان کمک کند. عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش میدهد. این بدان معناست که آنزیمهای آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکالهای آزاد و کاهش خطر سرطان کار میکنند. پیشگیری از سرطان از خواص رازیانه نیز هست.
پساری در بارداری چیست؟ +کاربرد، نحوه انجام و مراقبتها
همچنین در آزمایشهای انجام شده روی موشهای صحرایی این نتیجه به دست آمد که میوه و عصاره هسته عناب گزینه مطلوبی برای افزایش زمان و کیفیت خواب انسان است.
عناب تازه و خشک هر دو از منابع بسیار خوب برای تامین ویتامین ث هستند. صد گرم عناب تازه حدود ۶۹ میلیگرم ویتامین ث دارد که ۱۱۵ درصد یعنی بیش از میزان مصرف توصیه شده در روز است.
عناب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان زیاد یکی از بهترین مواد خواص عناب خشك طبیعی برای تقویت عملکرد کبد محسوب میشود. علاوه بر درمان کبد چرب، عناب به طور کلی دارای خواص زیادی برای کبد است.
پس میتوانید باخیال راحت آن را در فهرست میان وعدههای بی ضرر بگنجانید. اما اگر مایلید از مکملهای حاوی عناب استفاده کنید لازم است از پزشک مشورت بگیرید.
بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف میپردازیم تا در هنگام مصرف آنها، از خوردن عناب خودداری کنید.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
همچنین در کشش ماهیچه، جلوگیری از لخته شدن خون و انتقال پیامهای عصبی نقشی حیاتی دارد.